Gedreven door positieve energie

Expeditie Maunga

Langs het pad van Expeditie Maunga vind je niet alleen de weg naar het doorbreken van je perfectionistische patronen, maar leer je ook presteren vanuit ontspanning en plezier, gedreven door positieve energie.

Hulp bij het af komen van je perfectionisme

Wat is het?

In deze 11 weken durende online training begeleid ik je bij het onderzoeken van je perfectionistische patronen. Je krijgt inzicht in hoe perfectionisme mogelijk belemmerend werkt in verschillende aspecten van je leven, of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, werk of je sportieve carrière.

Met de verkregen inzichten ga je proactief aan de slag om de patronen te doorbreken die je wilt veranderen. Dit betekent dat je niet meer voortdurend bezig hoeft te zijn met presteren, jezelf pushen en bewijzen. In plaats daarvan leer je in deze training hoe je vanuit een meer ontspannen en plezierige manier kunt werken, leven en sporten.

De training biedt niet alleen praktische tools om je perfectionistische patronen te doorbreken, maar legt ook nadruk op het belang van rust. Je zult ontdekken wat jou energie geeft en hoe je bewust rustmomenten kunt inbouwen, zodat er een gezonde balans ontstaat tussen (hard) werken en opladen.

Dit ga je leren

Simpel gezegd bestaat deze training uit drie verschillende onderdelen. De onderdelen staan niet los van elkaar. Ze zijn met elkaar verbonden. Na deze training heb jij:

01

02

03

Is deze training iets voor mij?

Deze training is voor (young) professionals, topsporters en ondernemers die het gevoel hebben dat het nooit goed genoeg is. Ongeacht hoe hard je werkt, traint, anderen ondersteunt of welke successen je hebt behaald.

In plaats van voortdurend bezig te zijn met presteren, jezelf tot het uiterste te duwen en constant de behoefte te voelen om jezelf te bewijzen, wil je weer vanuit ontspanning en plezier kunnen handelen en je doelen behalen. Je wilt een weg vinden waar jij de leiding hebt over je perfectionisme in plaats van dat perfectionisme de leiding heeft over jou.

Wat kun je verwachten?

Een training die je helemaal zelfstandig kan doorlopen op je eigen tempo. In totaal doorloop je 7 modules. Elke module bestaat uit meerdere lessen met praktische oefeningen die worden ondersteund met verdiepende video’s.

Prijs en Aanmelding

Na je aankoop en de betaling ontvang je direct een mail met hierin de toegangslink naar de trainingsomgeving. Iedere week wordt er een nieuwe module vrijgegeven. Waardoor je stapsgewijs toe werkt naar meer balans in je perfectionisme.

De prijs bedraagt:

79 EURO incl. btw.

Doe je mee? 

Veelgestelde vragen

Expeditie Maunga is een training die je helemaal zelfstandig kan doorlopen op je eigen tempo. In totaal doorloop je 7 modules. Elke module bestaat uit meerdere lessen met praktische oefeningen die worden ondersteund met verdiepende video’s.

De training kun je volledig online volgen. Deze is zo opgezet dat je zelfstandig je stappen kunt zetten. Je doet dit in je eigen tempo. Er is geen haast. Per week komt er een module vrij. Dit samen met een reflectie na elke module draagt bij aan het verankeren en integreren van hetgeen wat je leert of wilt veranderen.

Deze training is voor (young) professionals, (top)sporters, ondernemers die het gevoel hebben dat het nooit goed genoeg is. Ongeacht hoe hard je werkt, traint, anderen ondersteunt of welke successen je hebt behaald. Jij wilt weer werken, leven of sporten vanuit ontspanning en plezier.

  • Je krijgt toegang tot de online trainingsomgeving met 8 modules, bestaande uit meerdere lessen die je op jouw eigen tempo kunt volgen, waar en wanneer het jou uitkomt.
  • De modules omvatten uitgebreide praktische opdrachten, ondersteund door verdiepende video’s.
  • De oefeningen helpen je nieuwe gewoonten te ontwikkelen en de geleerde principes direct in de praktijk toe te passen.
  • Elke week wordt er een nieuwe module beschikbaar gesteld.
    Direct na aankoop kun je aan de slag met de eerste 2 modules.
  • De totale tijdsduur van de training beslaat ongeveer 11 weken.
  • Je hebt 12 maanden toegang tot de online trainingsomgeving, inclusief kosteloze updates.

De tijdsbesteding kan variëren per module, maar verwacht gemiddeld zo’n 2 uur per week voor de online training. De oefeningen en inzichten die daaruit voortkomen, werken vaak door in je dagelijks leven. Daarom is ervoor gekozen niet alle modules meteen beschikbaar te stellen. Elke week of na drie weken wordt een nieuwe module vrijgegeven. Dit geeft je de gelegenheid om bewust stil te staan bij de inzichten die je opdoet en om deze te laten bezinken. Het is een kans om de geleerde lessen te verankeren in jezelf.

De kosten voor de online training bedragen 79 euro inclusief btw.
De training biedt geen individuele begeleiding. Deze is speciaal ontworpen zodat je zelfstandig en op eigen kracht stappen kunt zetten richting verandering.
Mijn deur staat altijd open voor vragen. Ik vind het ook heel fijn om ze van je te ontvangen. Helaas ben ik van 1 maart tot 1 juli met verlof, waardoor ik niet in de gelegenheid ben om eventuele vragen te beantwoorden. Na mijn verlof kun je zeker met vragen bij mij terecht.

Zeker, na mijn verlof ben je weer welkom voor het 1-op-1 coachingstraject. De training vormt een waardevolle aanvulling op dit persoonlijke traject. Ik adviseer je om eerst de training te volgen, zodat je zelfstandig de eerste stappen naar verandering kunt zetten. Op basis van je inzichten en ervaringen beginnen we dan het coachingstraject. Vanaf 1 juli sta ik weer klaar voor individuele coaching. Schrijf je hier in voor de wachtlijst.

Er zijn geen vaste momenten die je moet vrijhouden voor de training. Je doorloopt de training geheel zelfstandig in jouw eigen tempo.
Je krijgt gedurende 12 maanden toegang tot de online trainingsomgeving, inclusief eventuele updates. Het loslaten van perfectionisme is niet slechts een einddoel, maar een levensles die je met je meeneemt. Met de 12 maanden toegang heb je de mogelijkheid om op elk gewenst moment terug te keren naar de oefeningen in de training.

Ontvangen van de online training

Na je aankoop en de betaling ontvang je direct een mail met hierin de toegangslink naar de trainingsomgeving. Iedere week wordt er een nieuwe module vrijgegeven. Waardoor je stapsgewijs toewerkt naar meer balans in je perfectionisme.

De prijs bedraagt 79 EURO incl. btw.