Ervaringen

Lieve Wendy, 

Jij zorgt er met je warme uitstraling voor dat ik mij gelijk vertrouwd bij je voelde. Je luisterde echt en gaf mij de ruimte om mijn verhaal te doen. Door jou voel ik diep van binnen dat ik oke ben zoals ik ben. Samen zijn we gaan zoeken naar een soort van tool die ik kan inzetten bij een onzeker moment, en dat is mijn humor! Wat voelt dat fijn zeg. Want ik merk dat als ik mijzelf ben en mijn humor inzet als tool mensen daar heel positief op reageren wat mij weer een goed gevoel geeft waardoor ik mij minder onzeker voel. Een positieve cirkel! Zonder jouw begeleiding had ik dit inzicht niet gekregen, ik ben je dan ook zo dankbaar! Jij laat een mens in zijn waarde en geeft het gevoel dat je goed bent zoals je bent.

Bedankt lieve Wendy

– Esprea, 34 jaar

De afgelopen weken heb ik een aantal coachingsgesprekken met Wendy gevoerd. De voornaamste reden hiervoor was dat ik een routine wilde creëren voor mezelf, waarbij ik vol focus kan werken. Ik ben sinds kort voor mezelf gestart, waardoor ik voor het eerst in mijn carrière veel zittend/computer werk moet doen.Ik liep er tegenaan dat dit niet altijd makkelijk ging, en daar weer ongeduldig van werd. Wendy heeft me super goed geholpen door zonder oordeel te luisteren en vervolgens de juist vragen te stellen. Ook gaf ze goede tips, waar ik mee verder kon. Ik heb er heel veel aan gehad en zal zeker nog gebruik maken van haar coaching in de toekomst!

– Felicia, 33 jaar

Heel vrij, open, positief en vertrouwelijk. Het is een veilige ongedwongen omgeving waar samen wordt gekeken naar mijn inbreng en doelen, daarbij wordt fijne sturing gegeven om zo mijn doelen te behalen. Er worden handvaten gegeven zodat je verder zelf omhoog kan klimmen. 

 
Ik heb geleerd te kijken naar mijn oude patronen en wat ik daar hoe aan wil veranderen. Voornamelijk heb ik geleerd dat ik een stuk liever voor mijzelf mag zijn en dat ik meer vertrouwen mag hebben in mijn eigen kunnen. En hoe ik daarvoor een stap terug kan nemen om te voelen en luisteren naar wat ik nodig heb.
 

– Jente

Ik kijk in alles met een goed gevoel op deze twee sessies terug. Je bent een bijzonder fijn mens, warm, toegankelijk, een luisterend oor en analytisch vermogen waarbij je de vinger op de juiste plek weet te leggen zonder te oordelen. Dank je wel. Ik vond het bijzonder dat het zo makkelijk was om bij je te praten over mijn zoektocht, onzekerheid, zekerheden, perfectionisme.

– Tom

Ik heb de gesprekken met Wendy als prettig ervaren. Wendy is met mij mee gaan kijken naar hoe ik meer kan gaan ontspannen, omdat ik merkte dat ik dit erg lastig vond. Wendy is een hele fijne coach.

Ze denkt goed mee en heeft een fijne en rustige energie. Ze heeft de insteek van het gesprek vooral bij mij gehouden, maar denkt daarbij wel goed mee. Ik had het gevoel dat ik gehoord en begrepen werd. De gesprekken hebben mij opgeleverd dat ik bewust ben gaan kijken naar waarom het niet lukte om te ontspannen en hoe ik dat in het vervolg wil aanpakken. Dankjewel Wendy voor de fijne gesprekken!

– Iris, 27 jaar

Of je nu twintig, veertig of zestig bent: het is altijd goed om je sterke kanten te ontwikkelen. Maar ook om afscheid te nemen van gedrag dat je belemmert in je groei en geluksgevoel. Wendy is hierbij een fantastische gesprekspartner: gespecialiseerd in perfectionisme en de barrières die deze eigenschap kan veroorzaken, helpt ze jouw knelpunten signaleren. Op een doortastende manier doorgrondt ze oorzaak en impact. Op vriendelijke wijze spoort ze je aan tot het bedenken van praktische stappen naar ander gedrag. Immer met een haalbaar doel voor ogen. Wendy is toegankelijk, fris, empathisch en vrolijk en ze kan zich goed inleven in een (werk) situatie. Gun jezelf zo’n oplaadmoment! Of een mooi traject.

– Hilde, 39 jaar

Door de persoonlijke begeleiding en het betrokkenheid vanuit Wendy voelde het na de 1e sessie al zeer vertrouwd. Juist door het wandelen werd ik gedwongen meer uit mijn hoofd te treden waarbij de gesprekken en antwoorden vanzelf kwamen. De directe en goede vraagstellingen/opdrachten hebben mij verhelderende (nieuwe) inzichten gebracht waarvan ik mij bijna dagelijks bewust ben. Heel veel dank hiervoor!!!

– Marjolijn

Wendy luistert goed en stelt de juiste vragen. Ze stemt haar werkwijze af op wat jij nodig hebt en ze legt de verantwoordelijkheid bij de coachee.

– Karin

Ik ben altijd licht sceptisch als het om coaching gaat. Voor mijn gevoel moet ik gewoon genoeg zelfdiscipline opbrengen en dan moet ik toch in staat zijn dat te doen wat ik wil? Maar ja, die zelfdiscipline opbrengen kostte toch wat moeite, en zo ben ik bij Wendy beland. Wendy wist in het eerst coachingsgesprek me tot enkele inzichten te laten komen die erg geholpen hebben. Voor het tweede gesprek verwachtte ik eigenlijk een verdieping van het eerste gesprek, zonder wezenlijk nieuwe dingen. Maar ook hier wist Wendy mij met goede scherpe vragen, nieuwe inzichten te brengen. Ik heb Wendy ervaren als een heel prettig, geïnteresseerd iemand, die op een rustige manier goed en vlot tot de kern weet door te dringen. De praktische en realistische aanpak waar we samen toe kwamen heeft geleid tot een andere mindset waardoor ik minder frustraties heb en soms genoegen neem met minder, maar soms bereik ik daardoor misschien wel meer.

– Floris, 39 jaar

Wendy’s rustige aanpak en veilige en open houding heb ik als heel prettig ervaren. Hierdoor durfde ik mijzelf helemaal open te stellen, wat ervoor zorgde dat ik veel over mezelf heb kunnen leren en veel nieuwe inzichten deed. Haar positieve en ontspannen kijk op het leven werken aanstekelijk. Ze heeft mij weer in mijn kracht gezet.

– Elsemiek

In mijn traject bij Wendy heb ik eindelijk leren kennen wie ik echt ben, en wat ik belangrijk vind in mij leven. Ze heeft me handvatten gegeven die ik met mij mee zal blijven dragen in mijn verdere ontwikkeling. Erg fijne coaching en een traject die niet te zwaar voelt, maar wel zeker zijn vruchten af heeft geworpen.

– Livvy

Heel fijn persoonlijk traject, met informatie en coaching. Het begrijpen van wat perfectionisme is, op welke manieren het zich kan uiten en waar ook andere mensen mee rondlopen is verhelderend en maakte voor mij heel duidelijk met welk punt ik zelf aan de slag moest om ook alle andere ‘probleempjes’ op te kunnen lossen. In deze cursus heb ik mezelf echt beter leren kennen en geleerd mezelf te respecteren.

– Karlijn