Ervaringen

Esprea Hoogland

34 jaar

Lieve Wendy, 

Jij zorgt er met je warme uitstraling voor dat ik mij gelijk vertrouwd bij je voelde. Je luisterde echt en gaf mij de ruimte om mijn verhaal te doen. Door jou voel ik diep van binnen dat ik oke ben zoals ik ben. Samen zijn we gaan zoeken naar een soort van tool die ik kan inzetten bij een onzeker moment, en dat is mijn humor! Wat voelt dat fijn zeg. Want ik merk dat als ik mijzelf ben en mijn humor inzet als tool mensen daar heel positief op reageren wat mij weer een goed gevoel geeft waardoor ik mij minder onzeker voel. Een positieve cirkel! Zonder jouw begeleiding had ik dit inzicht niet gekregen, ik ben je dan ook zo dankbaar! Jij laat een mens in zijn waarde en geeft het gevoel dat je goed bent zoals je bent.

Bedankt lieve Wendy

Felicia de Jong

33 jaar

De afgelopen weken heb ik een aantal coachingsgesprekken met Wendy gevoerd. De voornaamste reden hiervoor was dat ik een routine wilde creëren voor mezelf, waarbij ik vol focus kan werken. Ik ben sinds kort voor mezelf gestart, waardoor ik voor het eerst in mijn carrière veel zittend/computer werk moet doen.Ik liep er tegenaan dat dit niet altijd makkelijk ging, en daar weer ongeduldig van werd. Wendy heeft me super goed geholpen door zonder oordeel te luisteren en vervolgens de juist vragen te stellen. Ook gaf ze goede tips, waar ik mee verder kon. Ik heb er heel veel aan gehad en zal zeker nog gebruik maken van haar coaching in de toekomst!

Iris Mulder

27 jaar

Ik heb de gesprekken met Wendy als prettig ervaren. Wendy is met mij mee gaan kijken naar hoe ik meer kan gaan ontspannen, omdat ik merkte dat ik dit erg lastig vond. Wendy is een hele fijne coach.

Ze denkt goed mee en heeft een fijne en rustige energie. Ze heeft de insteek van het gesprek vooral bij mij gehouden, maar denkt daarbij wel goed mee. Ik had het gevoel dat ik gehoord en begrepen werd. De gesprekken hebben mij opgeleverd dat ik bewust ben gaan kijken naar waarom het niet lukte om te ontspannen en hoe ik dat in het vervolg wil aanpakken. Dankjewel Wendy voor de fijne gesprekken!

Hilde Doting

39 jaar

Of je nu twintig, veertig of zestig bent: het is altijd goed om je sterke kanten te ontwikkelen. Maar ook om afscheid te nemen van gedrag dat je belemmert in je groei en geluksgevoel. Wendy is hierbij een fantastische gesprekspartner: gespecialiseerd in perfectionisme en de barrières die deze eigenschap kan veroorzaken, helpt ze jouw knelpunten signaleren. Op een doortastende manier doorgrondt ze oorzaak en impact. Op vriendelijke wijze spoort ze je aan tot het bedenken van praktische stappen naar ander gedrag. Immer met een haalbaar doel voor ogen. Wendy is toegankelijk, fris, empathisch en vrolijk en ze kan zich goed inleven in een (werk) situatie. Gun jezelf zo’n oplaadmoment! Of een mooi traject.

Manon Graas

27 jaar

De twee sessies met Wendy hebben mij veel opgeleverd op het gebied van (online) zichtbaarheid.

Wendy is een prettige coach die goed luistert en oprecht met je meedenkt. Ze keek echt mee naar wat ik nodig had om mijn doel te behalen en hoe ik dit kon gaan vormgeven. Ik heb de sessies als laagdrempelig en effectief ervaren. Ik kan Wendy iedereen aanraden!

Floris Albrecht

39 jaar

Ik ben altijd licht sceptisch als het om coaching gaat. Voor mijn gevoel moet ik gewoon genoeg zelfdiscipline opbrengen en dan moet ik toch in staat zijn dat te doen wat ik wil? Maar ja, die zelfdiscipline opbrengen kostte toch wat moeite, en zo ben ik bij Wendy beland. Wendy wist in het eerst coachingsgesprek me tot enkele inzichten te laten komen die erg geholpen hebben. Voor het tweede gesprek verwachtte ik eigenlijk een verdieping van het eerste gesprek, zonder wezenlijk nieuwe dingen. Maar ook hier wist Wendy mij met goede scherpe vragen, nieuwe inzichten te brengen. Ik heb Wendy ervaren als een heel prettig, geïnteresseerd iemand, die op een rustige manier goed en vlot tot de kern weet door te dringen. De praktische en realistische aanpak waar we samen toe kwamen heeft geleid tot een andere mindset waardoor ik minder frustraties heb en soms genoegen neem met minder, maar soms bereik ik daardoor misschien wel meer.