Masterclass Perfectionisme

Ik moet, Ik moet, Ik moet...

In een wereld waar we continu aan moeten lijken te staan, is het soms lastig om de rust te vinden om bij jezelf te blijven. Om naast al het ‘moeten’ ook stil te staan bij je eigen wensen en behoeften. Wat heb jij nodig?

Ik nodig je uit voor de masterclass: ‘Ik moet, ik moet, ik moet….’ Een masterclass waarin je ontdekt hoe je in een wereld vol van verwachtingen je eigen wensen en behoeften niet hoeft te verliezen. 

Laat je inspireren en meld je direct aan.

Perfectionisme

Je werkt hard, maakt lange dagen vindt het ook belangrijk en gezellig om tijd door te brengen met je vrienden en familie. Jij slaat het niet over. Dus na die lange werkdag bel je nog even een vriendin, haal je de kinderen van de opvang of oppas en zorg je dat het eten op tafel staat. Jij hebt aandacht voor alles en iedereen. Hierdoor houd je eigenlijk te weinig tijd over voor jezelf. Maar ja, iedereen doet het toch? Tussendoor post je nog even een foto van je gezonde maaltijd die je hebt gemaakt op Insta en beantwoord de berichten in de verschillende groepsapps. Je zit eigenlijk nooit stil en toch blijf je dat knagende gevoel houden dat je tekort schiet. ‘s Nachts pieker je of je wel genoeg doet. Waarom heb ik dit nog niet gedaan? Waarom heb ik dat nog niet gedaan?

Ooit weleens gehoord van ‘sociaal voorgeschreven perfectionisme’?

In deze masterclass neem ik je mee in de wereld van ‘sociaal voorgeschreven perfectionisme’. Een relatief onbekende vorm van perfectionisme die sterk in opkomst is. Wat is het? Hoe ontstaat het? En hoe komt het dat deze vorm van perfectionisme de laatste jaren zo is toegenomen? Maar dat niet alleen.

Je gaat ook direct aan de slag! Het wordt een combinatie van kennis en ervaringen delen, mindfulness en schrijven. Met behulp van verschillende schrijfoefeningen help ik je op weg naar een gezondere balans; aan de verwachtingen voldoen zonder je eigen wensen en verlangens uit het oog te verliezen. Zorg dus dat je pen en papier bij de hand hebt tijdens de masterclass!

Zin om hier verder in te duiken?

Ben je klaar met het gevoel dat je tekort schiet? Wil jij jezelf niet langer voorbij lopen en nu echt tijd voor jezelf gaan maken?

€ 17 incl. btw

Meld je nu aan voor de masterclass op 19 mei om 20.00 uur.

Tijdens deze Masterclass

Door je inzichten uit de masterclass ook echt uit te gaan voeren en stap voor stap te integreren ga je een groot verschil maken. En dat…..is een enorm cadeau aan jezelf!

Checklist:

Hoe gevoelig ben je voor sociaal voorgeschreven perfectionisme? Kijk eens naar onderstaand rijtje. Waar herken jij je in? 

Klaar om aan de slag te gaan?

Wil jij graag leren hoe je bij het voldoen aan verwachtingen je eigen wensen en behoeften niet uit het oog verliest?

Laat je in deze masterclass inspireren en meld je direct aan 

€ 17 incl. btw

Meld je dan nu aan voor de masterclass op 19 mei om 20.00 uur.

Tot bij de masterclass!