De perfecte eerste stap Perfectionisme coachingssessie - Maunga Coaching

De perfecte eerste stap richting een gezonde balans in je perfectionisme

De perfecte eerste stap richting een gezonde balans in je perfectio-
nisme

Weerhoud je perfectionisme je van de dingen die je graag wilt doen of bereiken? Wil je dit niet meer maar weet je niet hoe of waar te beginnen? Ben je op zoek naar concrete handvatten om zelf mee aan de slag te gaan? Wil je ècht stappen gaan zetten om anders om te gaan met je perfectionisme?

Dan is “De perfecte eerste stap” precies wat jij nodig hebt.

Wat levert het je op?

Het doel van het gesprek is jou helpen met de situatie waar je mee worstelt. We kijken samen waar je tegenaan loopt in je perfectionisme. Is dat omdat je altijd maar doorgaat? Of juist omdat je merkt dat je constant aan het uitstellen bent? Of vind je het lastig om keuzes te maken? Ben je bang om de verkeerde keuze te maken, bang iemand teleur te stellen? 

Daarna ontdekken we samen wat de eerste logische stappen zijn om verandering te brengen. Dat hoeven geen grote veranderingen te zijn. Het zijn juist de kleine stappen die het verschil maken en waardoor je weer meer voldoening, tevredenheid en energie ervaart.

“Je hoeft niet de hele trap te zien.
Doe gewoon de eerste stap..”

Hoe gaat het in z'n werk

Voorafgaand aan de sessie mail ik je een vragenlijst. Hierdoor kan ik alvast een beeld krijgen van hoe je in het leven staat, wat je doet en waar je in je perfectionisme tegenaan loopt. Dit breekt het ijs alvast voor tijdens het gesprek, omdat ik dan al iets meer over je weet. 

Het gesprek duurt 1 tot 1,5 uur en deze vindt online plaats of we gaan de natuur in voor een wandeling in de buurt van Utrecht. Net wat jij het prettigste vindt.

Aan het einde van de sessie begrijp je je perfectionisme beter en heb je een aantal concrete handvatten waar je direct mee aan de slag kunt.

Wil je met mij kletsen?

Super leuk! Klik op onderstaande button om met elkaar een afspraak in te plannen.
De prijs voor ‘De Perfecte Eerste Stap sessie’ is € 250,00 exclusief btw.